LibapizzaLibapizzaLibapizzaCook Time: Yield: 4Ingredients:tomatchampinjonerrödlökzucchinilibabrödkrossad tomat med basilikaspenatchiliflakesflingsaltmozzarellavitkåldijonsenaphonungrapsoljavitvinsvinägersaltsvartpepparInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tärna tomaterna, ansa och skiva svampen. Skala och strimla löken. Skiva zucchini.
  3. Lägg ut bröden och bred på krossad tomat. Toppa med tomat, svamp, rödlök, zucchini, spenat, chiliflakes och salt. Dra sönder mozzarella och strö den över. Laga i ugn ca 8-10 min.
  4. Strimla kålen fint. Lägg den i en skål och rör i senap, honung, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera.
Libapizza
recipe
City Gross
35 min

Libapizza

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 3 st tomat
  • 250 g champinjoner
  • 1 st rödlök
  • 0.5 st zucchini
  • 4 st libabröd
  • 1 pkt krossad tomat med basilika
  • 50 g spenat
  • 4 krm chiliflakes
  • 1 tsk flingsalt
  • 250 g mozzarella
  • 200 g vitkål
  • 1 tsk dijonsenap
  • 0.5 tsk honung
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tärna tomaterna, ansa och skiva svampen. Skala och strimla löken. Skiva zucchini.
  3. Lägg ut bröden och bred på krossad tomat. Toppa med tomat, svamp, rödlök, zucchini, spenat, chiliflakes och salt. Dra sönder mozzarella och strö den över. Laga i ugn ca 8-10 min.
  4. Strimla kålen fint. Lägg den i en skål och rör i senap, honung, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Det är gott att ringla över balsamicosirap.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem