
Lins och majsbiffar med dilligt mos & morotssallad
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 800 g potatis
- 1.5 dl mjölk
- 2 msk smör
- 3 krm torkad dill
- salt
- svartpeppar
- 230 g linser
- 285 g majs
- 1 dl solrosfrön
- 1 st rödlök
- 1 dl vetemjöl
- 2 tsk dragon
- 1 tsk salt
- 2 krm svartpeppar
- smör
- 250 g morötter
- 35 g rucola
Gör så här
- Skala och tärna potatisen, koka den mjuk.
- Häll av spadet från linserna och majsen. Mixa tillsammans med solrosfrö till en smet. Skala och hacka löken, rör ner i smeten. Rör i mjöl och smaksätt med dragon, salt och peppar.
- Smält smör i en stekpanna och stek biffar.
- Gör mos. Vispa/mosa samman potatisen med mjölk och smör. Smaka av med dill, salt och peppar.
- Skala och strimla morötterna.
- Servera biffarna med pressad potatis och rucola.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna