Omelett med tomatsalsa
178
Omelett med tomatsalsa
recipe
City gross
35 min

Omelett med tomatsalsa

Ingredienser

  • 300 g potatis
  • 250 g champinjoner
  • 2 msk smör
  • 5 st ägg
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 75 g fetaost
  • 250 g körsbärstomat
  • 1 st paprika
  • 1 st rödlök
  • raps/matolja
  • balsamvinäger
  • 35 g rucola
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Om du inte kokat eller rostat potatisen så börja med det.
  3. Skiva svampen och stek den i en torr stekpanna tills den vätskat ur sig. Rör i smör och potatis. Dra av från spisen. Vispa samman ägg, mjölk, salt och peppar, häll i stekpannan, smula över fetaost. Ställ in i ugnen och laga klart i ca 20 min.
  4. Dela tomat, strimla paprika, skala och strimla löken. Ringla över olja och balsamvinäger. Blanda med rucola och smaka av med salt och peppar.
  5. Servera.
Tips från oss
Har du ingen ugnsfast stekpanna så häll över i en ugnsfast form istället.

Varnings ikonAnslutningsproblem