
One-pot med krämig svamp
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 340 g spaghetti
- 250 g champinjoner
- 4 msk grön pesto
- 2.5 dl crème fraiche
- salt
- svartpeppar
- 50 g spenat
- 250 g körsbärstomater
Gör så här
- Koka spaghetti enligt anvisningarna på paketet.
- Ansa och skiva svampen, stek den i en torr stekpanna. Rör i pesto och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Blanda med pasta.
- Servera med spenat och tomater.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Vill du ha en såsigare sås? Blanda i lite pastavatten. Bryt sönder din spaghetti innan du kokar den så blir det lättare att äta den i soppan. Jag har valt att inte koka spaghettin i soppan för att den inte ska svälla allt för mycket.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna