Palak paneer med krämigt mjuk halloumiPalak paneer med krämigt mjuk halloumiPalak paneer med krämigt mjuk halloumiCook Time: Yield: 4Ingredients:risgul lökvitlökolivoljatomatpurégaram masalakrossad tomatmatlagningsgräddegrönsaksfondhalloumispenatsaltsvartpepparInstructions:
  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och hacka lök och vitlök. Stek i en gryta med olja tillsammans med tomatpuré och garam masala. Rör i krossad tomat, grädde och fond. Sjud i 5 min.
  3. Skär halloumi i strimlor och stek den gyllene i en stekpanna. Blanda i grytan tillsammans med spenaten, koka ca 2 min. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera.

Palak paneer med krämigt mjuk halloumi
recipe
City Gross
35 min

Palak paneer med krämigt mjuk halloumi

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 1 st gul lök
  • 1 klyfta vitlök
  • olivolja
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk garam masala
  • 390 g krossad tomat
  • 1.5 dl matlagningsgrädde
  • 1.5 msk grönsaksfond
  • 200 g halloumi
  • 150 g spenat
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och hacka lök och vitlök. Stek i en gryta med olja tillsammans med tomatpuré och garam masala. Rör i krossad tomat, grädde och fond. Sjud i 5 min.
  3. Skär halloumi i strimlor och stek den gyllene i en stekpanna. Blanda i grytan tillsammans med spenaten, koka ca 2 min. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Palak paneer är en härlig indisk husmanskosträtt. Den är härligt mild i smaken och går snabbt att laga.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem