Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Panzanella, ”Brödsallad”
200.48
Panzanella, ”Brödsallad”
recipe
25 min

Panzanella, ”Brödsallad”

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 st skivor surdegsbröd
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 4 st mogna tomater
  • 2 st nektariner
  • 2 st knipplök
  • 0.5 dl svarta oliver
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 3 msk olivolja
  • 1 kruka basilika
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Bryt dagsgammalt ljust bröd i lagom stora munsbitar lite grovt, och lägg på en plåt. Pressa över vitlök, olivolja och lite salt på brödet. Baka av i ugn tills krutongerna är gyllene och frasiga.
  3. Dela ner tomaterna, nektarin i bitar och skiva löken tunt. Blanda allt på ett stort fat tillsammans med krutonger, oliver och basilikablad.
  4. Blanda en snabb vinägrett på rödvinsvinäger, olivolja salt och nymald svartpeppar. Häll över salladen och blanda väl. Servera direkt!

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Om du vill kan du byta ut nektarinerna mot aprikoser eller apelsiner!

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem