Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Pasta med keso, sockerärtor & päronsalladPasta med keso, sockerärtor & päronsalladPasta med keso, sockerärtor & päronsalladCook Time: Yield: 4Ingredients:pastasockerärtorsoltorkad tomatkesocitron, skal + saftflingsaltgrovmalen svartpepparrödlökolivoljasockerrödvinsvinägergrovmalen svartpepparrucolapäronflingsaltjordnötterInstructions:
  1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och skiva löken till salladen tunt. Stek strimlorna i en stekpanna tillsammans med olja, socker, vinäger och peppar tills den börjar bli ljust brun och karamelliserad. Detta tar en liten stund så gör resten så länge, men glöm inte att röra om då och då.
  3. Rör ihop delade sockerärtor, hackad soltorkad tomat, keso, rivet citronskal från avtvättad citron och pressad citron i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg rucolan på ett fat. Kärna ur och skiva päronet tunt. Lägg päron på rucolan, toppa med karamelliserad lök och strö över flingsalt.
  5. När pastan är klar och avhälld rör samman kesoröran med pastan och strö över fint hackade jordnötter.
  6. Servera.
Pasta med keso, sockerärtor & päronsallad
recipe
35 min

Pasta med keso, sockerärtor & päronsallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 340 g pasta
  • 75 g sockerärtor
  • 90 g soltorkad tomat
  • 250 g keso
  • 0.5 st citron, skal + saft
  • 2 krm flingsalt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 2 st rödlök
  • 1 msk olivolja
  • 1.5 msk socker
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 70 g rucola
  • 1 st päron
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 125 g jordnötter

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och skiva löken till salladen tunt. Stek strimlorna i en stekpanna tillsammans med olja, socker, vinäger och peppar tills den börjar bli ljust brun och karamelliserad. Detta tar en liten stund så gör resten så länge, men glöm inte att röra om då och då.
  3. Rör ihop delade sockerärtor, hackad soltorkad tomat, keso, rivet citronskal från avtvättad citron och pressad citron i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg rucolan på ett fat. Kärna ur och skiva päronet tunt. Lägg päron på rucolan, toppa med karamelliserad lök och strö över flingsalt.
  5. När pastan är klar och avhälld rör samman kesoröran med pastan och strö över fint hackade jordnötter.
  6. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Blir det lök över? Förvara den i kylskåp i upp till en vecka.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem