Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Pasta med valnötter & skogschampinjonerPasta med valnötter & skogschampinjonerPasta med valnötter & skogschampinjonerCook Time: Yield: 4Ingredients:pastavalnötterchampinjonersmörgul lökvitlöktomatermatlagningsgräddeoreganovitvinsvinägersaltsvartpepparsalladkörsbärstomaterInstructions:
  1. Koka pasta enligt anvisningarna på paketet.
  2. Rosta nötterna i en torr stekpanna. Lägg på en tallrik.
  3. Ansa och skiva svampen och stek i en torr stekpanna. När svampen vätskat ur sig klicka i lite smör och rör i skalad och strimlad lök och pressad vitlök.
  4. Tärna tomaterna och rör ner i stekpannan. Rör även i grädde. Låt koka samman i ett par minuter.
  5. Smaka av med hackad oregano, vinäger, salt och peppar.
  6. Servera med sallad och tomater.
Pasta med valnötter & skogschampinjoner
recipe
35 min

Pasta med valnötter & skogschampinjoner

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 340 g pasta
  • 50 g valnötter
  • 200 g champinjoner
  • smör
  • 1 st gul lök
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 st tomater
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 25 g oregano
  • vitvinsvinäger
  • salt
  • svartpeppar
  • 70 g sallad
  • 250 g körsbärstomater

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisningarna på paketet.
  2. Rosta nötterna i en torr stekpanna. Lägg på en tallrik.
  3. Ansa och skiva svampen och stek i en torr stekpanna. När svampen vätskat ur sig klicka i lite smör och rör i skalad och strimlad lök och pressad vitlök.
  4. Tärna tomaterna och rör ner i stekpannan. Rör även i grädde. Låt koka samman i ett par minuter.
  5. Smaka av med hackad oregano, vinäger, salt och peppar.
  6. Servera med sallad och tomater.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Riva, hacka eller pressas vitlöken? Finhacka klyftorna och du får ett mildare vitlökssmör. Pressar du dem blir de lite skarpare smak. Att riva vitlöken passar bra till det mesta, det är smidigt och man får ut mycket smak av klyftan. Om du bara vill ha lite smak av vitlöken kan man steka en hel klyfta tillsammans med svampen och sedan kasta vitlöken.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem