Pasta rosso med vitostPasta rosso med vitostPasta rosso med vitostCook Time: Yield: 4Ingredients:tagliatellegul lökmorötterrapsoljavitlökgrönsaksbuljongtärningkrossade tomaterfraiche 5%saltsvartpepparvitost 10%färsk basilikaInstructions:
  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och hacka lök och riv morötter. Fräs i olja tillsammans med pressad vitlök tills det mjuknar.
  3. Tillsätt buljongtärning, krossade tomater och fraiche och låt puttra 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera såsen med pastan, smula över vitost och hackad färsk basilika.
Pasta rosso med vitost
recipe
WW ViktVäktarna
25 min

Pasta rosso med vitost

11

PersonligaPoints per portion

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 250 g tagliatelle
  • 1 st gul lök
  • 250 g morötter
  • 2 tsk rapsolja
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 förp krossade tomater
  • 2 dl fraiche 5%
  • salt
  • svartpeppar
  • 75 g vitost 10%
  • 1 förp färsk basilika

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och hacka lök och riv morötter. Fräs i olja tillsammans med pressad vitlök tills det mjuknar.
  3. Tillsätt buljongtärning, krossade tomater och fraiche och låt puttra 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera såsen med pastan, smula över vitost och hackad färsk basilika.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Det är gott att toppa med färsk basilika. Du kan också smaksätta såsen med torkade örtkryddor, t ex oregano och timjan.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem