
Pizzasnittar med ädelost & anisfikon
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
Anisfikon
- 4 st fikon
- 1.5 dl syltsocker
- 2 st stjärnanis
- citronsaft
- 1 dl crème fraiche
- 150 g ädelost
- 550 g pizzabotten
- 70 g rucola
- rostade pinjenötter
Gör så här
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Koka samman fikon, socker och stjärnanis. Plocka bort stjärnanis. Låt svalna lite och smaka av med citron.
- Rör samman crème fraiche och ädelost, bred på pizzadegen och grädda i ugn ca 15 min.
- Servera pizzan med anisfikon, rucola och rostade pinjenötter.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Det perfekt tilltugget till kräftorna!
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna