Pocherade äggPocherade äggPocherade äggCook Time: Yield: 4Ingredients:äggvattenättikasaltInstructions:
  1. Knäck försiktigt ett ägg i varje kopp. Koka upp vatten, salt och ättika i en kastrull. Dra av från spisen och vispa runt i vattnet till en virvel. Det hjälper ägget att bli snyggt och vitan lägger sig runt gulan.
  2. Häll försiktigt ner i äggen mot kanten av kastrullen. Låt äggen dra 2,5 -3 min i sjudande vattnet. Lyft upp äggen med en hålslev, och låt torka på hushållspapper innan servering.
  3. Servera äggen med rostat surdegsbröd och sallad.
Pocherade ägg
recipe
City Gross
10 min

Pocherade ägg

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 st ägg
  • 1.5 liter vatten
  • 2 msk ättika
  • 0.5 msk salt

Gör så här

  1. Knäck försiktigt ett ägg i varje kopp. Koka upp vatten, salt och ättika i en kastrull. Dra av från spisen och vispa runt i vattnet till en virvel. Det hjälper ägget att bli snyggt och vitan lägger sig runt gulan.
  2. Häll försiktigt ner i äggen mot kanten av kastrullen. Låt äggen dra 2,5 -3 min i sjudande vattnet. Lyft upp äggen med en hålslev, och låt torka på hushållspapper innan servering.
  3. Servera äggen med rostat surdegsbröd och sallad.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem