
Portabelloburgare med röd slaw, avokado & bifftomat
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 500 g sötpotatis
- 200 g palsternacka
- 200 g morötter
- rapsolja
- salt
Coleslaw
- 200 g rödkål
- 0.5 st rödlök
- 1 dl crème fraiche
- 1 msk sweet chilisås
- 1 krm salt
- 2 krm salt
- 4 st portabellohattar
- 1 st bifftomat
- 1 st avokado
- 35 g rucola
- 1 pkt ciabatta
Gör så här
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Tvätta och klyfta alla rotsakerna, lägg på en plåt och ringla över olja. Salta och laga i ugn ca 30 min.
- Strimla rödkål och lök, lägg i en skål. Blanda i crème fraiche och sweet chili. Smaka av med salt.
- Salta portabellosvamparna och grilla dem ordentligt så de hinner vätska av sig och få fin yta. Skiva sen.
- Skiva tomat och avokado, lägg på ett fat tillsammans med rucola.
- Lägg ihop burgare och servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna