Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Portabelloburgare med röd slaw, avokado & bifftomatPortabelloburgare med röd slaw, avokado & bifftomatPortabelloburgare med röd slaw, avokado & bifftomatCook Time: Yield: 4Ingredients:potatissötpotatispalsternackamorötteroljasaltrödkålrödlökcrème fraichesweet chilisaltsaltportabellohattarbifftomatavokadorucolaciabattaInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta och klyfta alla rotsakerna, lägg på en plåt och ringla över olja. Salta och laga i ugn ca 30 min.
  3. Strimla rödkål och lök, lägg i en skål. Blanda i crème fraiche och sweet chili. Smaka av med salt.
  4. Salta portabellosvamparna och stek dem ordentligt så de hinner vätska av sig och få fin yta.
  5. Skiva tomat och avokado, lägg på ett fat tillsammans med rucola.
  6. Lägg ihop burgare och servera.
Portabelloburgare med röd slaw, avokado & bifftomat
recipe
35 min

Portabelloburgare med röd slaw, avokado & bifftomat

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 200 g potatis
  • 250 g sötpotatis
  • 200 g palsternacka
  • 200 g morötter
  • olja
  • salt

Coleslaw

  • 200 g rödkål
  • 0.5 st rödlök
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk sweet chili
  • 1 krm salt
  • 2 krm salt
  • 4 st portabellohattar
  • 1 st bifftomat
  • 1 st avokado
  • 35 g rucola
  • 1 pkt ciabatta

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta och klyfta alla rotsakerna, lägg på en plåt och ringla över olja. Salta och laga i ugn ca 30 min.
  3. Strimla rödkål och lök, lägg i en skål. Blanda i crème fraiche och sweet chili. Smaka av med salt.
  4. Salta portabellosvamparna och stek dem ordentligt så de hinner vätska av sig och få fin yta.
  5. Skiva tomat och avokado, lägg på ett fat tillsammans med rucola.
  6. Lägg ihop burgare och servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Jag steker svampen utan smör eller olja i en teflonpanna så att den verkligen ska vätska ur sig. När den är klar kan du om du vill lägga i en liten klick smör för att förhöja smaken på svampen ytterligare.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem