Portabellohattar med vitost, timjan och citronPortabellohattar med vitost, timjan och citronPortabellohattar med vitost, timjan och citronCook Time: Yield: 4Ingredients:portabelloschalottenlökchampinjonerhackad färsk timjancitron, skaletapetina® vitost saltarla® svenskt smörInstructions:

1. Sätt ugnen på 225ᵒ.
2. Ta bort skaften på portabellosvamparna och skär dem i små bitar. Skala och hacka löken.
3. Skiva champinjonerna tunt. Blanda svamp, lök, timjan, citronskal, ost och salt och lägg i portabellohattarna. Klicka över smöret.
4. Tillaga i mitten av ugnen ca 25 min. Strö över hackad timjan vid servering.

Portabellohattar med vitost, timjan och citron
recipe
Arla
35 min

Portabellohattar med vitost, timjan och citron

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 500 g portabello
  • 1 st schalottenlök
  • 100 g champinjoner
  • 0.5 dl hackad färsk timjan
  • 1 st citron, skalet
  • 1 burk apetina® vitost
  • 0.5 tsk salt
  • 50 g arla® svenskt smör

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225ᵒ.
  2. Ta bort skaften på portabellosvamparna och skär dem i små bitar. Skala och hacka löken.
  3. Skiva champinjonerna tunt. Blanda svamp, lök, timjan, citronskal, ost och salt och lägg i portabellohattarna. Klicka över smöret.
  4. Tillaga i mitten av ugnen ca 25 min. Strö över hackad timjan vid servering.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem