PortabellopastaPortabellopastaPortabellopastaCook Time: Yield: 4Ingredients:pastazucchinicitronportabellosvampolivoljavitlöksoltorkad tomatmatlagningsgräddepersiljamachésalladvalnötterInstructions:
  1. Koka pasta enligt anvisningarna på paketet.
  2. Strimla zucchinin fint, lägg den i en skål och pressa över citron. Låt stå tills det är dags att äta.
  3. Strimla svampen, stek den i en stekpanna med olja tills den fått fin färg. Rör i skalad och pressad vitlök, fint strimlad soltorkad tomat och matlagningsgrädde. Klipp över persilja.
  4. Servera med machésallad och valnötter.
Portabellopasta
recipe
City Gross
35 min

Portabellopasta

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 340 g pasta
  • 1 st zucchini
  • 1 st citron
  • 280 g portabellosvamp
  • 2 msk olivolja
  • 1 klyfta vitlök
  • 50 g soltorkad tomat
  • 1.5 dl matlagningsgrädde
  • 30 g persilja
  • 70 g machésallad
  • 75 g valnötter

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisningarna på paketet.
  2. Strimla zucchinin fint, lägg den i en skål och pressa över citron. Låt stå tills det är dags att äta.
  3. Strimla svampen, stek den i en stekpanna med olja tills den fått fin färg. Rör i skalad och pressad vitlök, fint strimlad soltorkad tomat och matlagningsgrädde. Klipp över persilja.
  4. Servera med machésallad och valnötter.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Rosta gärna valnötterna i en torr stekpanna, då får de extra nötig smak.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem