Potatis- och halloumiraggmunk
recipe
City Gross
35 min

Potatis- och halloumiraggmunk

4 portioner

Anpassa receptet efter specialkost:

Ekologiskt
Vegetariskt
Laktosfritt
Glutenfritt
166,20 kr

Ingredienser

  • 600 g potatis
  • 2 st ägg
  • 1.5 dl mjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 200 g halloumi
  • smör till stekning
  • olja till stekning
  • 300 g morot
  • 200 g keso
  • lingonsylt

Gör så här

  1. Skala och riv potatis, blanda samman med ägg, mjöl, salt och peppar. Riv i halloumin.
  2. Hetta upp en stekpanna med smör, och stek tunna raggmunkar.
  3. Skala och riv morötterna grovt.
  4. Servera med keso och lingon.
Tips från oss
När du stekt alla raggmunkarna lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och låt lagas klar i ugnen på 200 grader.

Varnings ikonAnslutningsproblem