Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Potatis- och halloumiraggmunkPotatis- och halloumiraggmunkPotatis- och halloumiraggmunkCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisäggmjölsaltvitpepparhalloumismör till stekningmorotkesolingonsyltolja till stekningInstructions:1. Skala och riv potatis, blanda samman med ägg, mjöl, salt och peppar. Riv i halloumin.
2. Hetta upp en stekpanna med smör, och stek tunna raggmunkar.
3. Skala och riv morötterna grovt.
4. Servera med keso och lingon.

Potatis- och halloumiraggmunk
recipe
35 min

Potatis- och halloumiraggmunk

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 600 g potatis
  • 2 st ägg
  • 1.5 dl mjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 200 g halloumi
  • smör till stekning
  • 300 g morot
  • olja till stekning
  • 200 g keso
  • lingonsylt

Gör så här

  1. Skala och riv potatis, blanda samman med ägg, mjöl, salt och peppar. Riv i halloumin.
  2. Hetta upp en stekpanna med smör, och stek tunna raggmunkar.
  3. Skala och riv morötterna grovt.
  4. Servera med keso och lingon.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
När du stekt alla raggmunkarna lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och låt lagas klar i ugnen på 200 grader.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem