Potatisfrittata med tomatPotatisfrittata med tomatPotatisfrittata med tomatCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisgul löksmörpersiljatomateräggmjölksaltsvartpepparpaprikamorötteroliverInstructions:

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Tvätta, tärna och koka potatisen mjuk.
3. Skiva löken. Stek lök och kokt potatis gyllene i en stekpanna. Strö över persilja. Skär tomater i skivor och lägg på. Riv och strö över ost.
4. Rör ihop ägg och mjölk. Krydda med salt och peppar. Häll över äggstanningen, vänd runt lite och tillaga frittatan i ugn ca 10 min.
5. Toppa med strimlad paprika, strimlade morötter och oliver. Servera.

Potatisfrittata med tomat
recipe
City Gross
35 min

Potatisfrittata med tomat

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 1 st gul lök
  • smör
  • 0.5 förp persilja
  • 2 st tomater
  • 5 st ägg
  • 1 dl mjölk
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 st paprika
  • 300 g morötter
  • 110 g oliver

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tvätta, tärna och koka potatisen mjuk.
  3. Skiva löken. Stek lök och kokt potatis gyllene i en stekpanna. Strö över persilja. Skär tomater i skivor och lägg på. Riv och strö över ost.
  4. Rör ihop ägg och mjölk. Krydda med salt och peppar. Häll över äggstanningen, vänd runt lite och tillaga frittatan i ugn ca 10 min.
  5. Toppa med strimlad paprika, strimlade morötter och oliver. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Har du ingen stekpanna som tål ugnsvärme? Tillaga frittatan i en ugnsform eller låt den gå klart på spisen.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem