Potatisomelett med tomat och spenatPotatisomelett med tomat och spenatPotatisomelett med tomat och spenatCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisgul löksmörspenattomatermozzarellaäggmjölksaltsvartpepparmorötterInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tvätta, tärna och koka potatisen mjuk.
  3. Skiva löken. Stek kokt potatis och lök gyllene i en stekpanna med smör. Vänd i spe-nat och stek 1 min till. Skär tomater i skivor och lägg på. Riv sönder mozzarellan och fördela den över tomaterna.
  4. Rör ihop ägg och mjölk. Krydda med salt och peppar. Häll över äggstanningen, vänd runt lite och tillaga omeletten i ugn ca 10 min.
  5. Servera med strimlade morötter.
Potatisomelett med tomat och spenat
recipe
City Gross
35 min

Potatisomelett med tomat och spenat

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 1 st gul lök
  • smör
  • 70 g spenat
  • 2 st tomater
  • 1 st mozzarella
  • 4 st ägg
  • 1 dl mjölk
  • salt
  • svartpeppar
  • 300 g morötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tvätta, tärna och koka potatisen mjuk.
  3. Skiva löken. Stek kokt potatis och lök gyllene i en stekpanna med smör. Vänd i spe-nat och stek 1 min till. Skär tomater i skivor och lägg på. Riv sönder mozzarellan och fördela den över tomaterna.
  4. Rör ihop ägg och mjölk. Krydda med salt och peppar. Häll över äggstanningen, vänd runt lite och tillaga omeletten i ugn ca 10 min.
  5. Servera med strimlade morötter.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem