Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Rödbetspaj, spenatsallad toppad med rostade valnötterRödbetspaj, spenatsallad toppad med rostade valnötterRödbetspaj, spenatsallad toppad med rostade valnötterCook Time: Yield: 4Ingredients:rödbetorfetaostgräddfilägghonungtorkad timjangrovmalen svartpepparriven ostpajdegvalnötterspenathonungInstructions:

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skala och riv rödbetorna grovt. Lägg i en skål och rör i smulad fetaost, gräddfil, ägg, honung, timjan och peppar.
3. Rulla ut pajdegen i en pajform och fyll med rödbetsröran. Strö över riven ost. Laga i ugn ca 20 min.
4. Rosta valnötterna i en torr stekpanna.
5. Servera pajen med spenat, valnötter och honung.

Rödbetspaj, spenatsallad toppad med rostade valnötter
recipe
35 min

Rödbetspaj, spenatsallad toppad med rostade valnötter

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 400 g rödbetor
  • 150 g fetaost
  • 2 dl gräddfil
  • 2 st ägg
  • 0.5 msk honung
  • 1 tsk torkad timjan
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar
  • 150 g riven ost
  • 230 g pajdeg
  • 100 g valnötter
  • 70 g spenat
  • honung

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och riv rödbetorna grovt. Lägg i en skål och rör i smulad fetaost, gräddfil, ägg, honung, timjan och peppar.
  3. Rulla ut pajdegen i en pajform och fyll med rödbetsröran. Strö över riven ost. Laga i ugn ca 20 min.
  4. Rosta valnötterna i en torr stekpanna.
  5. Servera pajen med spenat, valnötter och honung.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss

Skala rödbetorna under rinnande vatten så blir du i alla fall lite minder röd om händerna.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem