Rödkålssallad med pekannötter & clementindressing
Rödkålssallad med pekannötter & clementindressing
recipe
City Gross
25 min

Rödkålssallad med pekannötter & clementindressing

Ingredienser

  • 200 g fint strimlad rödkål
  • 4 st clementiner
  • 1 tsk dijon
  • 1 tsk honung
  • 2 msk olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • 2 dl pekannötter

Gör så här

  1. Strimla kålen fint, lägg på ett fat.
  2. Tvätta hälften av clementinerna i ljummet vatten, riv skalet fint och pressa ut saft. Blanda med dijon, honung, olja, salt och peppar.
  3. Skala och tärna de andra clementinerna. Ringla dressing över salladen, strö över pekannötter och tärnade clementiner.
  4. Servera.

Varnings ikonAnslutningsproblem