
Raw-kladdkaka med cashewfrosting och pekannötter
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
Kakan
- 2 dl cashewnötter
- 5 st dadlar
- 2 msk kakao
Cashewfrosting
- 2 dl cashewnötter
- 1 msk agavesirap
- 0.5 dl mandelmjölk
- 1 krm vaniljpulver
- 0.5 st apelsin, skalet
Till Garnering
- pecannötter
- kakao till garnering
Gör så här
- Blötlägg cashewnötter, både de till kakan och de till frostningen, i ca 4 timmar.
- Kakan: Mixa 2 dl cashewnötter med dadlar och kakaopulver. Bred ut i en form med bakplåtspapper. Förvara kakan kallt.
- Frosting. Mixa 2 dl cashewnötter-tillsammans med agavesirap till en jämn smet. Droppa i mandelmjölken och tillsätt vaniljpulvret. Rör i apelsinskalet. Häll frostingen i en spritspåse.
- Spritsa ut/bred på frosting på kakan. Garnera med pekannötter och pudrat kakaopulver.
- Servera och njut!
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna