RegnbågswokRegnbågswokRegnbågswokCook Time: Yield: 4Ingredients:nudlartofuolja till stekningjapansk sojasesamoljachiliflakeshonungvitlöksklyftorriven ingefärarödlökrödkålmorötterbroccolistamolja till stekningInstructions:
  1. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
  2. Dela tofun i tärningar och stek den gyllene i olja. Lägg de i en skål och häll på soja, sesamolja, chiliflakes, honung, skalad och fint riven vitlök och ingefära.
  3. Skala och klyfta löken, strimla rödkålen fint, skala och strimla morötter och broccolistam med en potatisskalare. Stek allt snabbt i olja. Rör i tofun.
  4. Servera med nudlar.
Regnbågswok
recipe
City Gross
35 min

Regnbågswok

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 250 g nudlar
  • 400 g tofu
  • olja till stekning
  • 4 msk japansk soja
  • 1 tsk sesamolja
  • 2 krm chiliflakes
  • 1 msk honung
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 msk riven ingefära
  • 1 st rödlök
  • 200 g rödkål
  • 300 g morötter
  • 1 st broccolistam
  • olja till stekning

Gör så här

  1. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
  2. Dela tofun i tärningar och stek den gyllene i olja. Lägg de i en skål och häll på soja, sesamolja, chiliflakes, honung, skalad och fint riven vitlök och ingefära.
  3. Skala och klyfta löken, strimla rödkålen fint, skala och strimla morötter och broccolistam med en potatisskalare. Stek allt snabbt i olja. Rör i tofun.
  4. Servera med nudlar.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Ingefära ger både fin smak och hetta till den här rätten. Om du vill ha extra smak kan du riva i lite extra ingefära.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem