Risgrynsplättar med apelsinsallad & krispigt vörtbrödRisgrynsplättar med apelsinsallad & krispigt vörtbrödRisgrynsplättar med apelsinsallad & krispigt vörtbrödCook Time: Yield: 4Ingredients:fast risgrynsgrötvetemjölvaniljsockersockeräggsmör till stekningskivor vörtbrödsmör till stekningapelsinerfärsk myntaInstructions:

1. Blanda gröten med mjöl, vaniljsocker och socker. Rör i ägg. Smält smör i en stekpanna och klicka i smeten. Stek på båda sidor.
2. Smula sönder vörtbröd, stek i smör.
3. Filea apelsinerna, blanda med mynta.
4. Servera.

Risgrynsplättar med apelsinsallad & krispigt vörtbröd
recipe
City Gross
25 min

Risgrynsplättar med apelsinsallad & krispigt vörtbröd

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

Risgrynsplättar

  • 5 dl fast risgrynsgröt
  • 5 msk vetemjöl
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk socker
  • 3 st ägg
  • smör till stekning
  • 2 st skivor vörtbröd
  • smör till stekning
  • 4 st apelsiner
  • färsk mynta

Gör så här

  1. Blanda gröten med mjöl, vaniljsocker och socker. Rör i ägg. Smält smör i en stekpanna och klicka i smeten. Stek på båda sidor.
  2. Smula sönder vörtbröd, stek i smör.
  3. Filea apelsinerna, blanda med mynta.
  4. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem