Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Rostad sallad med dill & fetaostsåsRostad sallad med dill & fetaostsåsRostad sallad med dill & fetaostsåsCook Time: Yield: 4Ingredients:morötterpaprikorbroccolirödlökvitlökraps/matoljasaltdillcouscouskikärtorolivoljachilipulverpaprikapulveroreganosaltsvartpepparyoghurtfetaostdillInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta och dela morötterna i stavar. Dela paprikan i större klyftor och broccolin i buketter. Skala och kvarta löken. Lägg allt på en plåt, tillsammans med hela oskalade vitlöksklyftor. Ringla över olja, salta och rosta i ugn ca 25 min.
  3. Koka couscous enligt anvisningarna på paketet.
  4. Häll av spadet från kikärtorna. Skölj dem och låt dem rinna av ordentligt.
  5. Rosta kikärtorna i en stekpanna tillsammans med lite olja, chilipulver, paprikapulver och oregano. Smaka av med salt och peppar.
  6. Blanda samman yoghurt med smulad fetaost och hackad dill.
  7. Klipp dill över de rostade rotsakerna och servera.
Rostad sallad med dill & fetaostsås
recipe
35 min

Rostad sallad med dill & fetaostsås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 250 g morötter
  • 2 st paprikor
  • 250 g broccoli
  • 2 st rödlök
  • 2 klyftor vitlök
  • raps/matolja
  • salt
  • 15 g dill
  • 280 g couscous
  • 460 g kikärtor
  • olivolja
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 msk oregano
  • salt
  • svartpeppar
  • 2.5 dl yoghurt
  • 150 g fetaost
  • 15 g dill

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta och dela morötterna i stavar. Dela paprikan i större klyftor och broccolin i buketter. Skala och kvarta löken. Lägg allt på en plåt, tillsammans med hela oskalade vitlöksklyftor. Ringla över olja, salta och rosta i ugn ca 25 min.
  3. Koka couscous enligt anvisningarna på paketet.
  4. Häll av spadet från kikärtorna. Skölj dem och låt dem rinna av ordentligt.
  5. Rosta kikärtorna i en stekpanna tillsammans med lite olja, chilipulver, paprikapulver och oregano. Smaka av med salt och peppar.
  6. Blanda samman yoghurt med smulad fetaost och hackad dill.
  7. Klipp dill över de rostade rotsakerna och servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem