Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
RotselleribakelserRotselleribakelserRotselleribakelserCook Time: Yield: 4Ingredients:rotsellerimjölig potatisäggsaltpeppartryffelpepparrotgrönmögelostInstructions:
  1. Skala och skär rotsellerin i ca 1 cm tjocka skivor. Tryck ut plattor med en stansring på 8 cm.
  2. Tärna resten av rotsellerin. Skala och tärna potatis. Koka allt mjukt.
  3. Vispa/mosa till en slät mos. Rör i ägg och smaksätt med valfri smak. Smaka av med salt och peppar. Lägg moset i en sprits. 4. Spritsa toppar på rotselleriplattorna.
  4. Laga i ugn på 225 grader i ca 10 min tills de har fått fin färg och frasig yta.
Rotselleribakelser
recipe
35 min

Rotselleribakelser

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 kg rotselleri
  • 800 g mjölig potatis
  • 1 st ägg
  • salt
  • peppar

Smaksättare

  • tryffel
  • pepparrot
  • grönmögelost

Gör så här

  1. Skala och skär rotsellerin i ca 1 cm tjocka skivor. Tryck ut plattor med en stansring på 8 cm.
  2. Tärna resten av rotsellerin. Skala och tärna potatis. Koka allt mjukt.
  3. Vispa/mosa till en slät mos. Rör i ägg och smaksätt med valfri smak. Smaka av med salt och peppar. Lägg moset i en sprits. 4. Spritsa toppar på rotselleriplattorna.
  4. Laga i ugn på 225 grader i ca 10 min tills de har fått fin färg och frasig yta.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem