
Spenatplättar med keso & paprika
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 4 st ägg
- 6 dl mjölk
- 3 dl mjöl
- 150 g spenat
- salt
- svartpeppar
- smör
- 250 g keso
- 1 st paprika
- 50 g spenat
Gör så här
- Vispa ihop ägg med hälften av mjölken. Tillsätt mjölet och vispa till en jämn smet.
- Häll i resten av mjölken och lägg i hackad spenat. Krydda med salt och peppar. Låt svälla 5 min. Stek i en stekpanna med smör.
- Servera plättarna med keso, skiva tomat och spenat.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna