Thai massamun curry med blomkål och potatis
180.8
Thai massamun curry med blomkål och potatis
recipe
City Gross
35 min

Thai massamun curry med blomkål och potatis

Ingredienser

  • 600 g potatis
  • 1 st gul lök
  • 0.5 st blomkål
  • smör
  • 400 ml massamun curry grytbas
  • 400 g halloumi
  • 100 g spenat
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Skala och tärna potatisen. Hacka löken och dela blomkålen i mindre buketter. Fräs löken mjuk i smör tillsammans med potatisen. Rör i massamun curry, sjud tills potatisen nästan är klar.
  2. Rör i blomkålen och sjud tills den är mjuk.
  3. Skiva halloumin och skär den i stavar. Stek den i omgångar tills den fått fin färg. Innan servering rör du försiktigt ner den i grytan. Rör även i spenaten, spara en del till servering.
  4. Smaka av med salt och peppar.
Tips från oss

Grytbasen är härligt het, vill du inte ha fullt så mycket hetta kan du ersätta en del av den med en skvätt vatten.

Varnings ikonAnslutningsproblem