
Toast skagen
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
Skagenröra
- 250 g fast tofu
- 0.5 st rödlök, finhackad
- 1 st knippe dill, finhackad
- 0.5 dl äggfri majonnäs
- 0.5 dl sojayoghurt
- 1 msk röd tångkaviar
- 1 st citron, saften
- salt
- svartpeppar
Till Servering
- 2 skivor bröd
- olja att steka i
- röd tångkaviar
- citronklyftor
- färsk dill
Gör så här
- Smula ner tofun i en skål. Blanda med övriga ingredienser och smaka eventuellt av med extra citronsaft, salt och peppar.
- Skär brödskivorna diagonalt till trianglar och stek i lite olja så att de får fint med färg. Lägg upp på assietter.
- Fördela blandningen på brödskivorna och dekorera med tångkaviar, citronklyftor och färsk dill.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
En riktig svensk klassiker i vegoversion. Här använder jag mig av fast tofu som smulas fint, som sedan blandas med de klassiska smakerna från majonnäs, dill, tångkaviar mm. Det går lika bra att använda svart tångkaviar som röd tångkaviar!
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna