
Tortilla med aioli
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 500 g potatis
- 2 st gul lök
- 0.5 dl olivolja
- 6 st ägg
- salt
- svartpeppar
- 200 g aioli
- 0.5 st gurka
- 2 st tomat
- 50 g spenat
Gör så här
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skala och skiva potatisen och den gula löken i tunna skivor.
- Värm upp en stekpanna och häll i olivoljan. Lägg i potatisen och löken. Tillaga i oljan på medelvärme i ca 20 min tills allt är mjukt.
- Vispa upp äggen i en bunke. Häll över potatis och lök. Salta och peppra, blanda om. Laga klart i ugn ca 10 min.
- Servera tortillan direkt med aioli, skivad gurka, tomat och spenat.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Gör en såsig vinägrett till salladen och smaksätt den med senap och dragon, mums.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna