Tortillapizza med pesto och grönsakerTortillapizza med pesto och grönsakerTortillapizza med pesto och grönsakerCook Time: Yield: 4Ingredients:vitkålrapsoljavitvinsvinägerdijonsenaphonungvitlöksaltsvartpeppartortillabrödbakplåtspapperpestochiliflakeszucchinikörsbärstomaterfetaostInstructions:

1. Sätt ugnen på 220 grader.
2. Strimla kålen så fint du kan, använda gärna en mandolin. Krama kålen mjuk med händerna.
3. Vispa samman olja, vinäger, dijonsenap, honung, skalad och pressad vitlök, salt och peppar. Rör ner kålen i skålen.
4. Lägg tortillabröden på en plåt med bakplåtspapper. Bred på pesto och strö över chiliflakes.
5. Skiva zucchini och tomater. Fördela det på bröden och smula över fetaost.
6. Grädda i ugn i ca 5 min.
7. Servera.

Tortillapizza med pesto och grönsaker
recipe
City Gross
35 min

Tortillapizza med pesto och grönsaker

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 400 g vitkål
  • 3 msk rapsolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk honung
  • 1 klyfta vitlök
  • salt
  • svartpeppar
  • 8 st tortillabröd
  • bakplåtspapper
  • 100 g pesto
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 st zucchini
  • 150 g körsbärstomater
  • 150 g fetaost

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 220 grader.
  2. Strimla kålen så fint du kan, använda gärna en mandolin. Krama kålen mjuk med händerna.
  3. Vispa samman olja, vinäger, dijonsenap, honung, skalad och pressad vitlök, salt och peppar. Rör ner kålen i skålen.
  4. Lägg tortillabröden på en plåt med bakplåtspapper. Bred på pesto och strö över chiliflakes.
  5. Skiva zucchini och tomater. Fördela det på bröden och smula över fetaost.
  6. Grädda i ugn i ca 5 min.
  7. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem