Vörtbrödsbruchetta med grönkålskräm
161.2
Vörtbrödsbruchetta med grönkålskräm
recipe
City Gross
25 min

Vörtbrödsbruchetta med grönkålskräm

Ingredienser

  • 2 st skivor vörtbröd
  • margarin
  • 150 g grönkål
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl riven ost
  • 0.5 klyfta vitlök
  • salt
  • svartpeppar
  • senapsfrö
  • sötmandel

Gör så här

  1. Skiva och stek brödet i margarin. Dela varje skiva i två bitar.
  2. Strimla kålen fint, stek den i en stekpanna med lite smör och rör i grädde, parmesanost och riven vitlök. Smaka av med salt och peppar. Vill du ha den lösare i konsistensen rör i en liten skvätt grädde till.
  3. Lägg på brödet och toppa med lite senapsfrö och hackad mandel.

Varnings ikonAnslutningsproblem