Vegetarisk gulasch
recipe
Arla
35 min

Vegetarisk gulasch

4 portioner

Anpassa receptet efter specialkost:

Ekologiskt
Vegetariskt
Laktosfritt
Glutenfritt
120,20 kr

Ingredienser

  • 3 st potatisar
  • 2 st gula lökar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 3 st paprikor
  • 1 msk smör
  • 0.5 dl tomatpuré
  • 1 tsk kummin
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 l grönsaksbuljong
  • 2 dl matyoghurt
  • 0.5 dl persilja

Gör så här

  1. Skala potatis
  2. Dela i halvor och skiva
  3. Skala och hacka lök och vitlök
  4. Kärna ur paprikan och skär i bitar
  5. Fräs alla grönsaker i smör i en kastrull
  6. Rör i tomatpuré, kummin och chili
  7. Häll på buljong och låt soppan koka i 10-15 min
  8. Vispa så att soppan blir lite sönderdelad
  9. Servera soppan med en rejäl klick matyoghurt och strö persilja över

Varnings ikonAnslutningsproblem