Vegetarisk ”råbiff”Vegetarisk ”råbiff”Vegetarisk ”råbiff”Cook Time: Yield: 4Ingredients:rödbetoravokadojapansk sojafint riven ingefäraströsockerrisvinägersesamoljariven vitlöksklyftarostade sesamfröhackad koriandersvartpeppargochujangmajonnäsnashipäron eller anjoukoriandersalladslökrostade sesamfrövaktelägg eller liten äggulaInstructions:
  1. Blanda alla ingredienser till marinaden.
  2. Skala och riv rödbetorna fint. Mosa samman med avokado och blanda sen med marinaden.
  3. Rör samman gochujang och majonnäs.
  4. Fördela de marinerade rödbetorna på tallrikar. Toppa med fint skuret päron, koriander, fint hackad salladslök, rostade sesamfrö, rå äggula och en klick gochujang majonnäs.
Vegetarisk ”råbiff”
recipe
City Gross
35 min

Vegetarisk ”råbiff”

Välj antal portioner:

4 portion
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 st rödbetor
  • 1 st avokado

Marinad

  • 2.5 msk japansk soja
  • 1 msk fint riven ingefära
  • 1 tsk strösocker
  • 1 tsk risvinäger
  • 1 msk sesamolja
  • 1 st riven vitlöksklyfta
  • 1 msk rostade sesamfrö
  • hackad koriander
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 msk gochujang
  • 4 msk majonnäs

Till Servering

  • 1 st nashipäron eller anjou
  • koriander
  • salladslök
  • rostade sesamfrö
  • vaktelägg eller liten äggula

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden.
  2. Skala och riv rödbetorna fint. Mosa samman med avokado och blanda sen med marinaden.
  3. Rör samman gochujang och majonnäs.
  4. Fördela de marinerade rödbetorna på tallrikar. Toppa med fint skuret päron, koriander, fint hackad salladslök, rostade sesamfrö, rå äggula och en klick gochujang majonnäs.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem