Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Vegoburgare med chilipicklad lök, lingon och ingefärsslaw och rostad potatisVegoburgare med chilipicklad lök, lingon och ingefärsslaw och rostad potatisVegoburgare med chilipicklad lök, lingon och ingefärsslaw och rostad potatisCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisoljaflingsaltcrispy bean burgerhamburgerbrödströsockervitvinsvinägerrödlökarröd chilivitkålvitlöksklyftarårörda lingonfärsk ingefäramajonnässaltsvartpepparInstructions:

1. Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta och klyfta potatisen och lägg den på en plåt. Ringla över olja och salta. Ugnsbaka i 30 minuter.
2. Värm socker och vinäger i en kastrull tills sockret löst upp sig. Skala och strimla löken, skiva chilin och lägg ned i kastrullen.
3. Ta av från värmen. För slawen strimlas kålen fint. Blanda med pressad vitlök och rör i lingon, majonnäs och ingefära. Smaka av med salt och peppar.
4. Stek eller grilla burgarna och servera din rätt.

Vegoburgare med chilipicklad lök, lingon och ingefärsslaw och rostad potatis
recipe
25 min

Vegoburgare med chilipicklad lök, lingon och ingefärsslaw och rostad potatis

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 2 msk olja
  • 1 tsk flingsalt
  • 4 st crispy bean burger
  • 4 st hamburgerbröd

Chilipicklad Lök

  • 1 dl strösocker
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 2 st rödlökar
  • 0.5 st röd chili

Lingon-Och Ingefärsslaw

  • 400 g vitkål
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 msk rårörda lingon
  • 2 msk färsk ingefära
  • 4 msk majonnäs
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta och klyfta potatisen och lägg den på en plåt. Ringla över olja och salta. Ugnsbaka i 30 minuter.
  2. Värm socker och vinäger i en kastrull tills sockret löst upp sig. Skala och strimla löken, skiva chilin och lägg ned i kastrullen.
  3. Ta av från värmen. För slawen strimlas kålen fint. Blanda med pressad vitlök och rör i lingon, majonnäs och ingefära. Smaka av med salt och peppar.
  4. Stek eller grilla burgarna och servera din rätt.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem