Wokad grönkål med ingefära & risWokad grönkål med ingefära & risWokad grönkål med ingefära & risCook Time: Yield: 4Ingredients:rismoröttergrönkålgul lökvitlöksklyftorfärsk ingefäraröd chiliraps/matoljasesamoljavitvinsvinägersockerjapansk sojaspenatInstructions:

1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
2. Skala och strimla morötterna, strimla även grönkålen.
3. Skala och strimla löken, skala och riv vitlök och ingefära. Hacka chilin fint.
4. Hetta upp raps/matolja och sesamolja i en stekpanna och stek allt snabbt. Rör sen i vinäger, socker och soja.
5. Servera med ris och spenat.

Wokad grönkål med ingefära & ris
recipe
City Gross
35 min

Wokad grönkål med ingefära & ris

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 3 dl ris
  • 250 g morötter
  • 250 g grönkål
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 30 g färsk ingefära
  • 0.5 st röd chili
  • 1 msk raps/matolja
  • 1 msk sesamolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk socker
  • 3 msk japansk soja
  • 100 g spenat

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och strimla morötterna, strimla även grönkålen.
  3. Skala och strimla löken, skala och riv vitlök och ingefära. Hacka chilin fint.
  4. Hetta upp raps/matolja och sesamolja i en stekpanna och stek allt snabbt. Rör sen i vinäger, socker och soja.
  5. Servera med ris och spenat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss

Stek riset med ägg. Lägg det kokta riset i en stekpanna med olja och stek på hög värme. Rör i knäckt ägg och rör medan du steker.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem