VEGME - Vego Gourmet

Med Vegme blir det så mycket godare att äta vegetariskt. Vegme är ett färskt, svensktillverkat, vegoalternativ för dig som vill göra medvetna val och samtidigt inte kompromissa om smaken. Produkterna är utvecklade av en svensk kockfamilj som lagt mycket tid och kärlek bakom just smak och konsistens. Vegme är härligt saftig och den goda umamismaken kommer bland annat från kallrökt svenskt vatten och kallrökt svensk rapsolja.

Kom in till oss på City Gross och välj VEGO!

Allt fler väljer vegetariskt och det märks – den ökande efterfrågan har gjort att vi på City Gross, de senaste åren, tagit in flera goda och spännande vegonyheter i vårt sortiment. 2016 var vi exempelvis först med att erbjuda Vegme – färsk vego som du hittar i kyldisken (läs mer om Vegme nedan). Samma år tog vi ytterligare ett grönt steg genom att utveckla vårt eget varumärke Favorit med en serie djupfrysta vegoprodukter som vi kallar Vegott.

Idag är vi stolta över att kunna presentera ett stort och varierat utbud av vego-alternativ från kända varumärken, för alla smaker. Så hör du till dem som är beredda att låta köttet få konkurrens av det goda gröna - kom in till oss på City Gross och välj VEGO!

Vegme tillverkas från grunden i Sverige och är enkel att använda i matlagning. Använd dina favoritrecept och byt ut kött eller fågel mot Vegme och låt dig inspireras.

Se fler goda vegetariska recept

Inspireras av våra spännande, smakrika recept nedan. Här finns något för alla tillfällen! Varför inte testa något nytt redan idag?

I säsong just nu!

Vegetarisk fredagsfeeling

Riktigt goda vegetariska recept på burgare, tacos och allt som behövs för att fredagsmyset ska bli en succé.

Vardagsvego för hela familjen

Snabba, goda och enkla recept som får hela familjen att jubla.

Efterrätter

Goda och spännande recept på efterrätter helt utan mjölk och ägg.

Vegomellanmål

Recept på megamumisga mellanmål som ger dig energi snabbt och enkelt.

enkla recept

Varnings ikonAnslutningsproblem