Färskare råvaror på ett hållbart sätt

Vi har ett enda mål, att verkligen göra skillnad, både för dig och för en hållbar utveckling. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, alltid färsk frukt och grönsaker och schyssta priser på Sveriges bredaste sortiment. Dessutom har vi genomfört stora förändringar och initiativ under åren för att minska matsvinnet, och är Sveriges enda Svanenmärkta butikskedja.

Glöm inte att registera din e-postadress för att få massor av färska erbjudanden.

Lämna e-post

Färskt, svenskt kött hos City Gross

Färskt, svenskt och styckat i butik

Hos oss hittar du alltid svenskt, färskt kött som styckas i butik av våra köttmästare. Alla våra köttmästare har gesällbrev för köttyrket inom detaljhandeln, så ta dig en pratstund med dem för att få tips och inspiration samt beställa kött helt enligt dina egna önskemål.

Läs mer

bageri city gross

Doften av nybakat, varje dag

Varje morgon går våra bagare upp och tar sig till våra butiker för att sätta degar och börjar baka bröd. Allt för att du ska hitta rykande färskt butiksbakat bröd i din närmaste City Gross-butik.

Läs mer

Färsk fisk hos City Gross

Färsk fångst varje dag

Våra manuella fiskdiskar bemannas av utbildad personal som mer än gärna lotsar dig genom havets läckerheter och hjälper dig med att både filea och ge middagstips. Givetvis kommer all fisk och skaldjur i vår manuella fisk- och skaldjursavdelning endast från hållbara bestånd.

Läs mer

Färska råvaror hos City Gross

Alltid säsongens bästa frukt och grönt

Hos oss hittar du alltid de bästa frukt och grönsakerna ur varje säsong. Smakrika och färska råvaror direkt från våra noga utvalda odlare.

Läs mer

Varnings ikonAnslutningsproblem